CAMPANII

Fidelizăm excelența

Dabato Design este locul unde ne propunem să creăm un mediu în care clienții noștri să se simtă apreciați și să beneficieze de servicii de cea mai înaltă calitate; locul în care ne dorim să ne depășim zona de confort. Cu această ocazie lansăm un program special, conceput ca o modalitate prin care ne dorim să răsplătim loialitatea și să întărim legăturile cu clienții noștri. Scopul nostru este dăm viață proiectelor la care visezi, adăugându-le valoarea și estetica cu care să definim stilul și aspirațiile tale. Fiecare proiect este o poveste unică, iar noul nostru concept îți oferă acces la această experiență specială. Dacă îți dorești să faci parte dintr-o comunitate care apreciază frumusețea și eleganța în fiecare detaliu, sau dacă îți dorești un proiect de interior care să reflecte personalitate și rafinament, te așteptăm cu nerăbdare să ni te alături!

Este momentul să dezvăluim puțin din culise și să îți arătăm cum poți deveni parte din acest concept, în trei pași simpli:

– devino urmăritor al paginii noastre de Facebook (dacă nu ești deja), pentru a fi mereu la curent cu noutățile;

– distribuie pagina noastră;

– accesează butonul „Mesaj” de pe pagină, scrie: „Vreau invitație!” și ai făcut primul pas spre a te alătura comunității noastre (numărul invitațiilor este limitat).

Vei avea parte de beneficii gândite special pentru tine: discount-uri de bun venit și alte câteva surprize. Grăbește-te! Oferta este limitată.

Pentru mai multe informații despre cum poți deveni parte din acest univers special, consultă regulamentul disponibil mai jos.

Te invităm să descoperi ce înseamnă calitatea și eleganța!